Det är Jocke som bloggar här ibland

Bloggen testar barnvänligheten på Hörbarts hörselklinik

Denna artikel är en annons. Det annonserande företaget, Hörbart, har inte betalat för annonsen eftersom detta är ett test, men gett sitt medgivande.

Öppna förskolor i all ära men ibland måste man ta med sig sitt barn för att göra ärenden. Därför gav sig bloggens pappa och son iväg till hörselkliniken Hörbart i Stockholm för att kolla öronen. Som vanligt betygsätts lokal, leksaker, personal, öppettider och fika ur en 11-månaders perspektiv.

Lokaler: 7 poäng
Trevligt och rent, trots avsaknaden av skogräns. Ljudabsorberande tavlor finns strategiskt utplacerade i lokalen vilket håller nere volymen och kanske även klagomålen på sonens skrik. Betyget är troligen så högt det kan bli för en icke öppen förskola. Lokalen har stor potential med ett stort rum vid ingången och många mindre rum. Det mindre rum där pappa och son undersöktes var bra barnanpassat med roliga saker på väggarna och möjlighet att knalla runt. Den mesta tiden spenderades dock i entrérummet där den lila mattan var mest populär att sitta och leka på.

Öppettider: 10 poäng
Öppet måndag till torsdag 09:00-17:00 och fredagar 09:00-15:00. Mycket bra öppettider, klart bättre än någon öppen förskola i kommunen.

Leksaker: 5 poäng
Här finns det utrymme för förbättring. En liten leksakslåda fylld med kul saker togs snabbt fram som sonen glatt lekte med. Även vissa hörselinstrument uppskattades att pilla på, men fler leksaker behövs för ett högre betyg. Roligast var kundplingan i receptionen.

Personal: 10 poäng
Bra med folk i personalen och sonen ges mycket uppmärksamhet. Välkomnar trevligt i dörren och passar upp och leker på golvet. Inga klagomål här. Själva örontitten utfördes mycket professionellt utan allt för sura miner från pappa eller son.

Fika och mat: 9 poäng
Kaffet på Hörbart var i toppklass och gratis. Även fika i form av kanellängd från bageri och småkakor fanns tillgängligt utan kostnad. Vid besökstillfället saknades ett hembakat alternativ vilket står i vägen för 10-poängaren.

Summa: 41 av 50

Skön matta att krypa och gå på. Även soffan passar bra att klättra på under översyn.
Dörröpparknapp är ett måste för barnvagnen

 

Kul huvud som ägnades mycket uppmärksamhet

 

Roligaste leksaken var den här plingan

 

VD.n Magnus dök upp så fort man plingade

 

Gammaldags hörapparat 🙂

 

Fikat!

 

>> Här kan du läsa mer om Hörbarts hörselklinik

Annonser

mars 20, 2012 - Posted by | Uncategorized

1 kommentar »

  1. […] alert: Innehållet blev jättebra tycker jag, men publicerades aldrig på bloggen. Istället publicerade jag annonsen undangömd på min privata blogg, mer om orsaken till det längre […]

    Pingback av Mina lärdomar från ett native advertising-test » Joakim Arhammar | mars 21, 2015 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: